A Hunola Kft. 2009. decemberében alakult, a MegattMal Kft. megvásárlásával. A tulajdonosok: Bíróné Szabó Nóra és Bíró László. Fő profilunk a mezőgazdasági – és vidékfejlesztési jellegű pályázatok, elsősorban Borsod, Heves; Szabolcs és Hajdú Bihar megyékben. Működésünk kezdete óta közel 100 sikeres pályázat van a hátunk mögött, 1,9 mrd Ft beruházott összeggel és 1,39 mrFt támogatással. Önkormányzatok, magánszemélyek, egyéni vállalkozók, cégek, alapítványok, egyházak egyaránt megtalálhatóak ügyfeleink között. Nem gyártunk „futószalagon” pályázatokat, törekszünk az egyedi pályázatok készítésére. Nekünk nem csak az a fontos, hogy összeállítsunk egy pályázati anyagot, hanem, az is, hogy a pályázatot egész „élete” során végigkísérjük. A támogatási kérelmek összeállítása mellett, a kifizetési kérelmeket és a monitoring adatszolgáltatásokat is elvégezzük. Fontosnak tartjuk a megújuló energiaforrások használatának terjedését, népszerűsítését, így örömmel fogadtuk, hogy a LEADER szervezetek pályázati kiírásaikban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak ezen törekvések. A 2013. évben sikeres pályázatokat készítettünk több Önkormányzat, oktatási intézmény, egyházi szervezet és Alapítvány számára – energiaudvarok, napelemes, napkollektoros fűtési rendszerek infrapaneles fűtési rendszer. A felmerülő szakmai kérdések, problémák megválaszolására, szakmailag cégünk is felkészült. A 2013. év közepétől alkalmazunk 1 főmegújuló erőforrás energetikust, illetve folyamatos a kapcsolattartás a BME oktatóival. Szintén folyamatos a kapcsolat kiváló referenciákkal rendelkező kivitelező cégekkel is, így a gyakorlati kérdésekben is aktuális válaszokat tudunk adni ügyfeleinknek . Több Önkormányzat egyéb beruházásait is segítettük, így buszforduló, üzemi konyha, gépjármű beszerzések, látványközpont felújítás stb. Ügyfeleink között tudhatjuk Mályi, Szikszó, Kistokaj, Múcsony, Nagykinizs, Tornabarakony, Sajógalgóc, Sajópetri, Bőcs, Sajómercse, Oszlár, Szakáld Önkormányzatait.

Jelenlegi létszámunk 3 fő:
Bíróné Szabó Nóraokleveles gazdasági agrármérnök

2004. évben végeztem a Debreceni Egyetem Agrárgazdasági és Vidékfejlesztési Karán, mint okleveles gazdasági agrármérnök. 2004. szeptemberében kezdtem dolgozni a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal BAZ megyei Kirendeltségén, mint számlakezelési szakreferens. SAPARD és AVOP elszámolások szakmai, pénzügyi ellenőrzését, elsőfokú pénzügyi engedélyezését folytattam. 2008-ban áthelyeztek az ellenőrzési osztályra, itt monitoring feladatok ellátását végeztem. 2009. évben felmondtam, azóta a saját vállalkozásunkban dolgozom.

Hubai Lajosmegújuló erőforrás energetikus 

Mechatronikai technikusként végeztem a miskolci Andrássy Gyula Szakközépiskolában. 2012. évben szereztem megújuló erőforrás energetikus képesítést.

Varga Grétapénzügyi és számviteli ügyintéző

A Miskolci Egyetemen szereztem diplomámat, az Egészségügyi Főiskolai Karon, mint egészségügyi szervező. A diploma megszerezése után pénzügyi és számviteli ügyintéző, valamint marketing és reklám ügyintéző képesítéseket szereztem. A Hunola Kft.-nél egy éve dolgozom, TÁMOP program keretében, szakmai koordinátorként. Középfokú német nyelvvizsgával rendelkezem, jelenleg az angol középfokú nyelvvizsgámra készülök.

Bízva sikeres együttműködésünkben, üdvözlettel a Hunola Kft. munkatársai!