Pályázat célja

A Google for Nonprofits az arra jogosult szervezeteknek ingyenes hozzáférést biztosít máskülönben fizetős Google-termékekhez és a nonprofit szervezetek számára fejlesztett speciális szolgáltatásokhoz, funkciókhoz. Ezek az eszközök segítséget nyújthatnak a nonprofit szervezeteknek új adományozók és önkéntesek felkutatásában, a hatékonyabb munkavégzésben és támogatóik aktivizálásában.

 

Pályázók köre

Kérjük, tájékozódjon a Google jogosultsági kritériumairól szóló oldalon. Itt megtudhatja, hogy szervezete jogosult-e a Google Nonprofit Szervezeteknek csomagra, miután elküldte pályázatát a CivilTech Program részére.

 

Támogatható tevékenységek köre

  • Ingyenes hozzáférés a Google Apps alkalmazásokhoz: felhőalapú programok széles választéka irodai adminisztratív feladatokhoz, beleértve a Gmail, Google Dokumentumok, Táblázatok, Űrlapok/Kérdőívek, Diák (prezentációk), Naptár, Webhelyek, Chat és Drive (felhő alapú tárhely) szolgáltatást is.
  • Google Ad Grants: a Google online hirdetési eszközének nonprofit változata – a nonprofit szervezetek célzott keresőszavak segítségével, havonta legfeljebb 10.000 USD AdWords hirdetési lehetőség felhasználásával népszerűsíthetik honlapjukat a Google keresőwebhelyén.
  • Prémium hozzáférés a YouTube-hoz: magában foglalja az alapszintnél nagyobb feltöltési kapacitást, az egyedi bélyegképek kiválasztásának lehetőségét és a videóba ágyazott, cselekvésre ösztönző üzenetek (call-to-action overlay) használatát.

 

Benyújtási határidő

Folyamatos.